ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA

0

BEOGRAD, 27. decembra 2010. (Beta) – Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o ustoličenju episkopa Teodosija i različitim temama iz zemlje i regiona.

BEOGRAD, 27. decembra 2010. (Beta) – Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o ustoličenju episkopa Teodosija i različitim temama iz zemlje i regiona.

ALO – List se na naslovnoj strani uglavnom bavi estradnim temama, a o tome gde će političari slaviti Novu godinu piše pod naslovom „Dačić slavi rođendan u – šortsu!“.

BLIC – Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić u intervjuu za list kaže: „Zamajavaju narod pričom o smanjenju Vlade“. O novim pravilima u 2011. godini: „Obuka za vozački 50.000 dinara“. Posle tragičnog požara u Žablju, u kojem je poginulo dvoje dece: „Brat i sestra u istom kovčegu“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Još 50.000 bez posla“, o posledicama ekonomske krize. O prodaji nacionalnog teleoperatera „Telekom pokriva i dugove“.

DANAS – „Zbog Tadića sam obećavao 1.000 evra“, kaže za list lider Ujedinjenih regiona Srbije i potpredsednik srpske vlade Mlađen Dinkić. U Prizrenu SPC ustoličila novog episkopa raško-prizrenskog Teodosija: „Čovek od poverenja“.

KURIR – „Bugarske diplomate špijuniraju po Srbiji“, piše list i navodi da su se bivši i sadašnji bugarski ambasadori u Beogradu bavili i obaveštajnim poslovima.

POLITIKA – „Premijer Albanije trgovao oružjem“, list piše da srpsko tužilaštvo raspolaže izjavama četvorica kosovskih Albanaca koji tvrde da su kupovali oružje u kući Salija Beriše. „Ustoličen episkop Teodosije“, piše list.

PREŠ – „Amerikanci naredili obračun s mafijom“, o hapšenjima i aferama u koje su umešani vodeći političari balkanskih zemalja. O najavi Ministarstva za životnu sredinu i prostorno planiranje „Država gradi 1.633 stana za siromašne“.

PRAVDA – List prenosi izjavu jednog od lidera crnogorske opozicije Nebojše Medojevića o zbivanjima u toj zemlji „Đukanović sprema hapšenje Marovića“.

PRIVREDNI PREGLED – O najavi protesta koje će organizovati Samostalni sindikat Zastava automobila „Uzavrela situacija u ‘Zastavi'“. U analizi mlekarske industrije u Srbiji „I naše krave bi da krenu u emigraciju“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.