Cene u Maksiju će biti konkurentne

0

Direktor belgijske kompanije "Delez", novog vlasnika beogradske Delta Maksi grupe, Pjer Olivije Bekers, izjavio je u četvrtak u Beogradu da će cene u Delta Maksi objektima biti "konkurentne"."Delez" je preuzeo …

BEOGRAD, 3. marta 2011. (Beta) – Direktor belgijske kompanije „Delez“, novog vlasnika beogradske Delta Maksi grupe, Pjer Olivije Bekers, izjavio je u četvrtak u Beogradu da će cene u Delta Maksi objektima biti „konkurentne“.

„Delez“ je preuzeo 100 odsto Delta Maksija za 932,5 miliona evra.

Bekers je u intervjuu televiziji B92 rekao da „može da garantuje konkurente cene u skorije vreme“ i da će se ta politika reflektovati na rad Delta Maksija u naredne dve-tri godine.

„Prioritet u radu ‘Deleza’ su najbolja vrednost, kvalitet, usluga i konkurentne cene. To je deo strategije Delez grupe, koja će biti dostupna svakom potrošaču i na internet sajtu“, kazao je Bekers.

Direktor je istakao da će, kao novi vlasnik najvećeg trgovinskog lanca u Srbiji, investirati u razvoj Delta Maksija i dodao da ta kompanija dolaskom u Srbiju povećava prisustvo u regionu, pošto već radi u Grčkoj i Rumuniji.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.