Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani

U temelje budućeg RIVA shopping parka u Velikoj Plani, čiji je vlasnik domaća kompanija Donić, položena je vremenska kapsula, u utorak, 2. aprila. Kapsulu, u koju su ubačeni primerci dnevnih novina i listići sa porukama koje su ispisali okupljeni na toj svečanosti, položili su članovi porodice Donić zajedno sa prijateljima i partnerima na projektu.

Foto: Krunić, Velika Plana

RIVA shopping centar će se nalaziti u samom centru Velike Plane, na površini od 11.280 m². Sa ukupnom bruto površinom od 6.019,93m2, a za zakupce 5.600m2, u svom sastavu će imati preko 17 prodavnica, 100 parking mesta i dečije igralište.

- Lokacija je odlično povezana sa Beogradom i Nišom, s obzirom na to da je udaljena manje od kilometar od uključenja na autoput E-75, koji predstavlja najvažniji saobraćajni pravac kroz Srbiju. Pored odlične lokacije, obezbedili smo i sjajan miks nacionalnih i internacionalnih brendova iz različitih kategorija, kao što su moda, obuća, sport, lepota i zdravlje, ugostiteljstvo, koji će, uz supermarket i dečije igralište, upotpuniti ceo doživljaj ugodne kupovine. Otvaranje naše nove jedinstvene destinacije za kupovinu planiramo za septembar 2024. Gradnjom RIVA shopping centra na više od 6.000 m2 i uključivanjem firmi iz Velike Plane u ceo proces, a i nakon toga, dalje u rad centra, naša porodična kompanija Donić pružiće značajan doprinos razvoju lokalne zajednice. Sigurni smo da će ovo biti novi centar za okupljanja i kupovinu, ne samo Velike Plane, već i okoline - izjavio je Milan Donić, investitor.

Foto: Krunić, Velika Plana

O INVESTITORU

Kompanija Donić osnovana je 1994. godine i od tada neprekidno raste i razvija se. Danas ova kompanija broji preko 100 zaposlenih, a u njenom sastavu funkcioniše 11 maloprodajnih objekata u podunavskom i šumadijskom okrugu. Razvoj kompanije sve vreme ide uzlaznom putanjom, pri čemu je glavni fokus na Velikoj Plani. Iz godine u godinu, porodica Donić unapređuje svoje poslovanje i strateški se širi, tako da je danas u njenom vlasništvu nekadašnji kompleks Perkon, u samom centru Velike Plane i nekadašnja klanica živine "IPK 10. oktobar", na čijoj parceli će uskoro nići RIVA shopping centar. Kompanija Donić je, zahvaljujući svom kvalitetu u poslovanju, brzo postala prepoznata kod renomiranih prozivođača bele tehnike i to poverenje i status i dalje uživa.

Foto: Krunić, Velika Plana

Izvor: Promo
Foto: Krunić, Velika Plana

Pogledajte još