Osveta zbog okrutnosti Amerikanaca

0

KARLSRUE, 04. mart 2011. (FoNet) – Kosovski Albanac Arid Uka, optužen za ubistvo dvojice američkih vazduhoplovaca na frankfurtskom aerodromu, rekao je da je poneo pištolj i dva noža da bi se "osvetio Amerikancima za misiju u Avganistanu" i sprečio "nove okrutnosti"

KARLSRUE, 04. mart 2011. (FoNet) – Kosovski Albanac Arid Uka, koji je optužen za ubistvo dvojice pripadnika američkog ratnog vazduhoplovstva na frankfurtskom aerodromu, rekao je nemačkim policajcima da je poneo pištolj kalibra devet milimetara i dva noža da bi se „osvetio Amerikancima za misiju u Avganistanu“ i sprečio „nove okrutnosti“, saopštilo je danas nemačko tužilaštvo.

Dvadesetjednogodišnji Uka je optužen za dvostruko ubistvo i tri pokušaja ubistva, pošto je u sredu pucao na autobus sa američkim vazduhoplovcima, javlja AP.

Uka je teško ranio dvojicu Amerikanaca pre nego što mu se pištolj zaglavio, što je, verovatno, spasilo živote drugih Amerikanaca, jer je u okviru imao još šest metaka, izjavio je tužilac Rajner Grisbaum.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.