Krhka Ceca, lavica Lepa Brena i odlučni Čola

Da li izgled može da zavara, "ne" odlučno će reći stari Kinezi koji neguju veštinu fiziognomije, kako bi otkrili ko je, kakav, šta misli i oseća, šta planira, šta od njega možemo da očekujemo. Tako na primer oči najpoznatije estradne zvezde Svetlane Cece Ražnatović pokazuju da je Ceca u suštini krhka osoba, Lepa Brena je u duši srna, a Zdravko Čolić postiže uvek ono što želi, piše "Blic".

Krhka Ceca

Cecino lice sija i blista, ukazuje na protok pozitivne energije, na osobu koja poseduje unutrašnju lepotu. Lice koje se smeje, a srce plače, to mogu samo njeni najbliži videti. Ona je senzualna, emotivna i preosetljiva osoba, osoba koja zna šta želi i koja zna da se izbori u ostvarenju svojih želja.

Njene oči pokazuju krhku osobu, koja će svaki teret dosledno izneti na svojim leđima i neko ko će se suočiti sa svakim problemom, ne tražeći pomoć ili sredstva da ih izbegne. Dom i porodica su joj na prvom mestu, najbolje se oseća baš u tom okruženju. Pozitivna energija joj daje snage da prevaziđe ljudske mogućnosti.

Stari Kinezi bi rekli da je Ceca i osoba s jakom intuicijom i visokim intelektualnim potencijalom, koji još nije iskorišćen u potpunosti.

Spolja lavica, a u duši srna - Lepa Brena

Brena je osoba koja se trudi da uvek dobije najbolje i nerado priznaje poraz. Misli da sebe voli najviše, ali je milion puta dokazala da su joj porodica i posao na prvom mestu.

(old_image)

Njene oči govore da joj detinjstvo nije bilo lagodno. Njen put nije bio nimalo lak. Oči, čelo i obrve ukazuju da je uvek imala odličnu intuiciju za posao i jak predosećaj, znala je kad može da doživi uspeh, a kad pad.

Njeni obrazi ukazuju na izuzetno poslovnu ženu, a lice krije izuzetno emotivnu osobu. Treba je odlično poznavati i znati koliko je osetljiva i ranjiva. Spolja lavica, a unutra srna.

Čola uvek postiže ono što želi

Na licu Zdravka Čolića vidi se da je i u mladosti i u srednjem dobu imao velike uspehe i padove. Kod njega nikad ništa nije išlo postepeno. Preko noći su mu se desili vrtoglavi uspesi, ali isto je bilo i s padovima.

Rođen je kao naivna, iskrena i iznad svega poštena osoba, ali život ga je naučio da ne treba verovati ljudima. Zdravko je disciplinovan i isto zahteva i od drugih. Ne može da svari licemerne ljude.

(old_image)

Očni kapak ukazuje na zdravstvene probleme. Pored klasične medicine, treba da pokuša i s alternativnom.
Što se posla tiče, može da bude uspešan na svakom polju gde ima kontakta s ljudima, jer ume da prenese svoju energiju. Vrednim, istrajnim i disciplinovanim radom Zdravko uvek može da postigne ono što želi.

Šta vi mislite o ovoj temi, ume li izgled da zavara ili je lice ogledalo čoveka?

Pogledajte još