Striptiz u kući Velikog bata

0

Striptiz uživo u 14 sati. Apsurdno je da oznaka da se program ne preporučuje mlađima od 18 gidina stoju sve vreme na ekranima, tvrdi Tanja Vojtehovski…

Srbija je jasno je zemlja čuda u kojoj je sve moguće, osim da dobijete veću platu. Ali šta će vam plata kad nedeljom poslepodne tačno oko nedeljnog ručka u 14 časova imate na malom ekranu striptiz uživo. Kuća Velikog brata i podvezice, crni i crveni čipkani veš, halteri, bujno poprsje Slavice Đulejić iz Smedereva  bili su na meniju.

Pozamašna taksistkinja iz „Velikog brata“ nije gubila vreme na kraju je ostala samo u donjem vešu. Pa, dobro nije baš kao Dita fon Tiz, ali za razliku od Dite koja nastupa u sitnim satima Slavica je imala priliku da nastupi u udarnom terminu. Snimak na televiziji „Pink“ nije bio propraćen oznakom da je emisija zabranjena za mlađe od 18 godina.

Iz televizije „Pink“objašnjavaju da oznaka o zabrani za maloletnike nije morala da stoji tokom skidanja.

– Svaka emisija ima svoj znak kojim se označava za koji uzrast je ona namenjena. U toku emisije se po nekoliko puta pojave znakovi za određivanje do kog uzrasta je program dozvoljen, ali apsurdno je da te oznake sve vreme budu na ekranima – rekla je za „Alo“, Tatjana Vojtehovski, potpredsednik kompanije „Pink“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.