Najerotičnije scene svih vremena (VIDEO)

0

Keri Grant i Ingrid Bergman proglašeni su za najseksepilniji filmski par, odnosno par koji je odglumio najstrastveniju scenu "ikada" u filmu "Notorious". Pogledajte ostalih devet mesta…

Internet portal AskMen sastavio je listu deset najstrastvenijih filmskih scena ikada.

Keri Grant i Ingrid Bergman proglašeni su za najseksepilniji filmski par, odnosno par koji je odglumio najstrastveniju scenu „ikada“ u filmu „Notorious“.

Napeti film o krijumčarenju uranijuma i Grantovoj infiltraciji u grupu nacista, bio je dovoljan da CIA režisera Alfreda Hičkoka stavi pod nadzor, a da „žene širom sveta“ uzdišu zbog scene u kojoj se glavni glumci strastveno ljube.

Na drugom mestu se nalaze supružnici Havijer Bardem i Penelope Kruz, odnosno scena poljupca u filmu „Šunka, šunka“.
Uredništvo portala AskMen je duhovito dodalo da je „osim činjenice da je Bardem 'kul tip'“, očigledno i zašto je Penelope Kruz jedna od najpoželjnijih žena na svetu.

Ukoliko ne verujete, pogledajte film 'Viki, Kristina, Barselona' i videćete da čak i jedna Skarlet Johanson pored nje ne izgleda baš nešto…“, piše na sajtu.

Treće mesto pripalo je Mikiju Rurku i Kim Besindžer u filmu Devet i po nedelja„. Scena koja je osvojila „bronzu“ je, naravno, ona u kojoj Miki „hrani“ Kim.

Na četvrtom mestu se nalaze Itan Houk i Džuli Delpi u filmu „Before sunrise„, na petom Džordž Kluni i Dženifer Lopez u „Out of sight„, šestom „tango scena“ Breda Pita i Anđeline Džoli iz filma „Gospodin i gospođa Smit„.

Sedmom Voren Biti i Fej Danavej u filmu „Boni i Klajd„, osmom Stiv Mekvin i Ali Mekgrou u filmu „The getaway„, devetom supružnici Monika Beluči i Vinsent Kasel u filmu „L'appartement“ i na desetom Selma Hajek i Antonio Banderas u filmu „Desperado„.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.