Jelena Karleuša protiv silikona

0

Jelena Karleuša 15. juna se priprema za nastup u klubu Tajm – aut na Adi Ciganlij i izgleda da ne usporava tempo i pored veoma komplikovane operacije grudi od pre nekoliko nedelja, kada je morala po hitnom postupku da zameni silikone.

Mala od skandala rešila je da bude i ozbiljni pedagog i bez ustezanja savetuje devojke da nikako ne stavljaju silikone.

Imala sam dugu i tešku operaciju grudi, koja je trajala više od pet sati. Tim vrhunskih stručnjaka na čelu sa doktorkom Oliverom Partonjić-Lazović uspeo je da izvadi implantate, koji su mi napravili veliki problem. Urađena je totalna rekonstrukcija mišića grudi i izvađeno je mnogo fibroznog tkiva. Ne želim vaše čitaoce da opterećujem tim horor pričama. Bitno je samo da moje grudi sada izgledaju prelepo i da mi zdravlje više nije ugroženo – kaže Karleuša za „Alo“

JK. se odlučila na operaciju kada je primetila prve probleme, očekivala je rutinsku operaciju koje se na kraju zakomplikovala.

Zahvalna sam doktorima koji su mi bukvalno spasli život. Mladim devojkama bih poručila da dobro razmisle pre nego što se odluče za uvećanje grudi. Da mogu da vratim vreme, s ovim iskustvom, nikada ne bih to učinila – jasna je Jelena.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.