I Severina novu pesmu ima

0

Ti si taj! To je ime nove pesme Severine Vučković, čiji početak možete i čuti. A šta još ima novo u životu atraktivne Sevke čitajte i slušajte Nadlanu.com. Mi smo pouzdani. Znamo šta pričamo i sa kim pričamo.

Lepa Splićanka, a sve više i Beograđanka – Severina Vučković radi na svom novom albumu, dobro joj ide i potpuno je netačno da „ju je Brega otkačio“ kao što su pisali neki mediji.

Severina često dolazi u Beograd, i dalje je u kontaktu sa Bregovićem i svojom ekipom, među kojima je i tekstopisac Ljiljana Jorgovanović.

„Dobro sam, sretna sam, volimo se…“ priča Seve svojoj prijateljici o onom privatnom delu svoga života.

Bira nove pesme. Bregu često pominje u razgovoru“, kaže za Nadlanu.com Sevkina prijateljica i ističe: „A za one koji ne znaju, Bregović sprema koncert u Karnegi holu u Londonu. To je kruna njegove karijere i zato se koncertu potpuno posvetio. On će ovog puta biti samo supervizor na albumu, ali neće moći da ga radi od početka do kraja kao prethodni put“.

Dakle, ne brinite, nije Brega otkačio Sevku. A ni Milan. Sve je u redu i Seve plovi dobrim vodama.

A delić jedne od novih pesama može se čuti na Youtubu:

Ovo je samo lagani uvod u, kako kažu „vrelu“ pesmu. Baš kako i pristaje Severini. Ostatak će biti dostupan od 13. juna, a uvod je samo da malo zagolicamo maštu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.