Boki 13 ide na liposukciju

0

Osim što je najavio da će od septembra u javnost izlaziti odeven kao muškarac, Boki 13 će se za tu "veliku promenu" pripremiti i hirurškom intervencijom koja će mu vratiti vitak stas.

Nije da se Boki oseća loše u ovom trenutku i da ima kompleks gojaznosti, već mu je jednog dana sinula ideja da skine svaki nedostatak da se ne bi mučio dijetama. Otišao je u kliniku u kojoj je inače radio i operaciju usana i zakazao je liposukciju. Uz konsultacije sa lekarima, Bojan je odlučio da sa više mesta na telu „odseče“ salce i izgleda bolje nego ikad. Biće mršaviji za nekih 35 kilograma, što je sasvim dovoljno da dođe do željenog izgleda – kaže neimenovani izvor novine „Alo!“ podsećajući da je Boki pre izvesnog vremena imao estetsku intervenciju na licu, takođe skidajući „višak“.

Na informacije o novim estetskim zahvatima kojima će se podvrgnuti, Boki 13 je reagovao sledećim rečima: „Ja sam mislio da između lekara i pacijenta postoji diskrecija ali… Ništa vam neću pričati, videćete uskoro sve!“

Kako se radi o ozbiljnom hirurškom zahvatu koji zahteva mirovanje, Boki će morati da uspori svoj tempo i bude u „ilegali“ sve do jeseni.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.