Ja imam talenat 2011 - najbolji momenti

Katarina Bogićević je već zapažena talentovana devojčica iz Podgorice koja sjajno glumi, još bolje peva, a uz to piše pesme i savršeno vlada scenom. Dok je na svom prvom nastupu pevala rusku pesmu, u polufinalu je izvela svoju kompoziciju. Katarina je imala šareni kostim i savršenu kosu, kao da je izašla iz nekog filma.

Draga Džanić dolazi iz Niša, ima 26 godina, arhitekta je, a u slobodno vreme pravi nakit i peva u crkvenom horu. Zato ima savršen glas.

Grupa "USB" je akrobatska grupa i dolazi iz Niša. Žiriju su poznati još od prošle godine, a ovog puta su rešili da se pokažu u punom sjaju. Svaki njihov nastup je sve bolji. Uz malo mašte, mnogo vežbe, predanosti i upornosti došli su do finala.

Anđela Nikolić devojčica koja sjajno svira harmoniku. Vežba tek godinu dana a zvuči kao da je rođena s njom. Kaže da harmonika nije njena već školska, pa vežba triput nedeljno. Kada bi dobila novac, prvo bi sebi kupila harmoniku, zatim bi dala roditeljima da vrate dugove, i na kraju deo poklonila u humanitarne svrhe...

Iako su ova četiri nastupa bila sjajna, ne treba zaboraviti ni akrobatsku grupu "Just 2 Cool":

Kao ni Mišu Mladenovića, koji, čini se, ima nadljudske sposobnosti...

Pogledajte još