Tipsarević: Igrao sam pod pritiskom!

"Mislim da sam bio previše opterećen činjenicom da moram da pobedim, da se ne bismo našli u situaciji u kojoj se sada nalazimo", poručio je Tipsarević na konferenciji za novinare.

On smatra da nije imao toliko problema u početku meča, ali veruje da je nervoza imala mnogo udela u njegovoj kasnijoj igri.

"Morao sam da se smirim, da bih probao bolje da igram, ali dok sam se okrenuo, Del Potro je imao veliku prednost", rekao je Tipsarević.

(old_image)

Selektor reprezentacije Srbije Bogdan Obradović ukazao je na to da je ovo već drugi put za redom da US open zadaje probleme Novaku Đokoviću, zbog kojih on ne može da nastupa u prvim mečevima.

"Razgovaraću sa igračima, pa ćemo doneti zajednički zaključak, ali moramo poslati opomenu Amerikancima, zbog kojih imamo hendikep da prvog dana nastupimo bez Novaka", naglasio je Obradović.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU: Srbija - Argentina 0:2

On je dodao da ne traži nikakva opravdanja za sebe u ovim porazima, ali veruje da bi Srbija, sa Novakom na terenu, imala drugačiji rezultat nego što ga sada ima.

"Nadam se da će Amerikanci napokon izgraditi stadion kakav dolikuje jednom Gren Slemu, ili ako imaju problem sa finansijama, možda Srbija može da im pomogne", ironično je zaključio Obradović.

FoNet

Pogledajte još