Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

0

LONDON, 19. septembra 2011. (Beta) – Album "+" Eda Širana dospeo je na vrh liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pesma "What Makes You Beautiful" benda "Uan Dajrekšen" na prvom mestu liste singlova.

LONDON, 19. septembra 2011. (Beta) – Album „+“ Eda Širana dospeo je na vrh liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pesma „What Makes You Beautiful“ benda „Uan Dajrekšen“ na prvom mestu liste singlova.

Na drugom mestu liste albuma je album „21“ pevačice Adel, a na trećem „Play In The Shadows“ repera Egzampla, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj. Lora Marling je na četvrtom mestu, sa albumom „A Creature I Don’t Know“, dok petu poziciju zauzima Džo Makelderi i album „C l a s s i c“.

Na drugom mestu liste singlova je „Moves Like Jagger“ benda „Marun Fajv“ u kojoj gostuje Kristina Agilera. Treća je numera „All About Tonight“ pevačice Piksi Lot, dok je na četvrtoj poziciji pesma „Heart Skips A Beat“ Olija Mersa u kojoj gostuje duo „Rizl Kiks“. Peta je pesma „All Fired Up“ grupe „Saterdejs“.

..

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.