Danijela Vranić "pod gasom" pretila policajcima

0

Pevačica Danijela Vranić (36) baš je preterala s alkoholom, toliko da je pijana pretila policajcima, pa je privedena u Policijsku stanicu Stari grad na trežnjenje.

Posle odbijanja da zaustavi automobil i svađe sa policajcima, ustanovljeno da je vozila sa 1,84 promila alkohola u krvi. Pošto je pobegla policiji na Studentskom trgu, pevačica je zaustavljena kod hotela „Balkan“, piše „Blic“.

Pod jakim dejstvom alkohola i velikom brzinom Danijela je svojim „džipom“ prošla kroz tri „crvena“ svetla i Kolarčevu ulicu, privremeno zatvorenu zbog slavljenja pobede odbojkaša.

Vikala je, psovala i pretila da će „preći preko njih“ ako se ne sklone. Desetak policajaca pokušavalo je bezuspešno da je obuzda i umiri. U jednom trenutku pokušala je čak i da pokrene automobil, ali na sreću, odustala je od te ideje – kaže prolaznik koji se slučajno zatekao u blizini.

Posle pola sata prepiranja sa policijom, Danijela i njena prijateljica izašle su iz automobila, ali uvrede na račun organa reda tada nisu prestale, a pevačica je u trenutku besa gurnula jednog policajca, dok je njena saputnica pocepala uniformu njegovog kolege. „Blic“ saznaje da će protiv pevačice biti podneta krivična prijava.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.