Nataša bila "u šemi" sa Šarićevim ortakom?!

0

Izgleda da Nataša Bekvalac sklonost ka opasnim momcima nije otkrila tek nedavno kada je upoznala kontroverznog Ćazima Osmanija, već da je u društvu momaka "s one strane zakona" uživala i pre, pa čak i tokom braka sa Danilom Ikodinovićem…

Istraga koja se vodi protiv vođe narko klana Darka Šarića i njegovih saradnika otkirla je, kako to obično biva, i brojne pikanterije vezane za njihov privatni život. S obzirom da se u ovako velikim slučajevima istraga sprovodi veoma detaljno i uključuje svakodnevna praćenja i prisluškivanja osumnjičenih, logično je da se otkriju i mnoge detalji koji ni malo ne idu u prilog ljudima koji su na bilo koji način bili u kontaktu sa osumnjičenima, pogotovo ako se radi o javnim ličnostima.

Tako je izvor veoma blizak istrazi u slučaju Zorana Ćopića, jednim od najbližih saradnika Darka Šarića, otkrio banjalučkim „Nezavisnim novinama“ da je pop pevačica Nataša Bekvalac bila u više nego intimnoj vezi sa Ćopićem i to pre godinu dana, odnosno u vreme dok je Bekvalčeva još bila u braku sa Danilom Ikodinovićem!

Do ovih informacija su došli istražioci tokom višemesečnog praćenja Ćopića, a dokaz su, navodno, audio snimci koje poseduje policija. Iz njih se vidi da su se Nataša i Zoran sastajali u Crnoj Gori i na Kipru gde su provodili intimne trenutke, navodi banjalički list.

Novinari ovog lista nisu uspeli da dobiju komentar pevačice na tvrdnje koje su iznete, a njen bivši suprug je u SMS odgovru kratko objasnio da „ni sada, ni do kraja života, nema komentar na lik i delo Nataše Bekvalac!“.

Advokati su bili raspoloženiji za priču, pa je tako Veljko Delibašić, pravni zastupik Zorana Ćopića koji ga inače zastupa u slučaju koje Specijalno tužilaštvo Republike Srpske vodi protiv njega zbog pranja novca u milionskim iznosima, izjavio između ostalog da je istina da je njegov klijent bio u vezi sa mnogim poznatim lepoticama, ali da ne može da potvrdi da li se to odnosi i na „novosadski barbiku“.

S druge strane, Natašin advokat Nemanja Aleksić je izričit i tvrdi da je njegova klijentkinja bila isključivo u poslovnim odnosima sa Zoranom Ćopićem. Šta više, kaže da će biti primoran da podnese krivičnu tužbu protiv onih koji iznose insinuacije o navodnoj intimnoj vezi Nataše Bekvalac sa Zoranom Ćopićem.

Kad je reč o poslovnoj saradnji Nate i Zorana, po novosadskoj čaršiji se odavno priča da je Ćopić svojevremeno u poslovne projekte Nataše Bekvalac uložio oko 80.000 evra koje mu ona do danšnjeg dana još nije vratila.

Ili možda jeste?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.