Vendi, pazi, lete jaja! (Video)

0

Poznata kao dama koja je laka na pesnicama, pevačica Vesna Vukelić Vendi potukla se tokom proteklog vikenda na pijaci na Banjici.

Vesna Vukelić i prodavačica jaja su se sukobile, a kako Vendi tvrdi, svađi je prethodilo to što ju je žena za tezgom nazvala kurvom.

Pevačica i bivša učesnica „Farme“ kaže za „Kurir“ da takve provokacije sluša ceo mesec, a da joj je prekjuče prekipelo, pa je rešila da se fizički obračuna. Udarile su jedna na drugu, a prisutni su pokušavali da ih razdvoje. I uspeli su, na jedvite jade. Vendi je otišla kući, ali se ubrzo vratila.

Došla sam onda kad nije imala „živi zid“ oko sebe. Bacila sam je između dve tezge i zarila sam joj glavu u karton s jajima! Posle su morali da je kupaju. Krivo mi je što su dva jajeta završila na mojim antilop čizmama i jedno na haljini. Psihopate su svuda oko nas. Pa i Džona Lenona je ubio psihopata. Javne ličnosti su primorane da se brane. Dugo nisam reagovala, ali kad sam videla da je đavo odneo šalu, dobila je batine – ispričala je Vendi za Kurir.

Prodavačica je s druge strane rekla da ju je Vukelićka svakodnevno nazivala „majmunicom“ i da ju je prekjuče gađala jajima, te da je bila primorana da joj zbog toga opali dva šamara.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.