Da li postoji Gospodin savršeni?

Kompanija "Remington" uradila je anketu sa ciljem da se otkrije u kojoj meri muškarci ispunjavaju očekivanja anketiranih 2.000 žena, piše "Daily Mail". I šta smo saznali? Pa da muškarci uspevaju da ispune samo 69% očekivanja žena.

Dame su nabrojale stotine mana svojih partnera koje su saznale kroz zajednički život, a jedna od najčešćih je nesposobnost muškaraca da obavljaju više poslova odjednom, način na koji voze i nedovoljan trud oko prijatelja svoje izabranice. Takođe, dame izuzetno nervira što muškarci ne zatvaraju vrata od toaleta, što non-stop gledaju sport na televiziji, ali i to što pojedinima higijena nije baš na listi prioriteta.

- Žene su realne u vezi s tim šta očekuju od svog partnera. Takođe, svesne su svih njihovih nedostataka i ne zatvaraju oči pred tim nedostacima. Postoje ponašanja muškaraca koja im nikad ne promaknu - kaže direktora marketinga "Remingtona" Niki Mekrejnolds.

Međutim, trećina žena je spremno da zažmuri na činjenicu da im partneri previše gledaju sport na TV-u, ako zauzvrat urade nešto što ih one zamole. Čak i razbacana odeća po stanu je oprostiv "greh", ali ako je partner "mamin sin", e to već...

Na ključno pitanje da li postoji Gospodin savršeni, većina žena rekla je da ne postoji i da sve što žele je dobrog čoveka pored sebe koji ima smisao za humor i privlačnu spoljašnjost.

Gospodin savršeni je nekada ispred vas, a toga niste svesni...


Da li i dalje tragate za Gospodinom savršenim?

Pogledajte još