Zvezda protiv jake Olimpije

BEOGRAD, 14. januara 2012. (Beta) - Trener Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je u subotu pred duel sa Olimpijom u Jadranskoj ligi da protivnički košarkaši imaju "jasan način na koji igraju" i da su timski veoma jaki.

"Zanimljivo je da sve ekipe pred duel sa nama kompletiraju timove. Pre samo nekoliko utakmica Olimpija je potpuno drugačije izgledala i sada su neuporedivo jači, ali šta je tu je. Očekuje nas teška utakmica, verovatno slična kao i prethodne dve sa protivnikom koji je odlično vodjen", preneo je klupski sajt Pešićeve reči.

On je istakao da je pokušao što bolje da pripremi ekipu, iako ima bolesnih i povredjenih igrača, a neki nisu redovno trenirali.

"Mi još ne možemo da zaboravimo utakmicu koju smo sa Olimpijom igrali u prvom delu lige. Oni su nas tada pobedili, medjutim nikada nismo uspeli da otkrijemo da li smo mi igrali loše ili su oni biti toliko dobri", kazao je Pešić.

Olimpiju je u medjuvremenu napostio veliki broj košarkaša, ali se ekipa iz Ljubljane pojačala Goranom Jeretinom, Vladimirom Dašićem i Željkom Zagorcem.

Meč izmedju Olimpije i Zvezde igra se u nedelju u 19 sati u Ljubljani.

Pogledajte još