Kaja Gerber: Lepotica na mamu!

0

Da li vas ova desetogodišnjakinja podseća na jednog od najpularnijih supermodela svih vremena? Nije ni čudo da je već model za kolekciju "Young Versace".

Iako ima samo 10 godina, Kaja Gerber, i te kako dokazuje da joj je genetski materijal „supermodelski“. Ova tinejdžerka koja već ume da „zauzme pozu“ ćerka je jedne od najčuvenih lepotica – supermodela Sindi Kroford i, takođe, bivšeg modela, a sada vlasnika lanca barova „Midnight Oil“, Rendija Gerbera.

Nije ni čudo što je upravo Kaja zvezda prve kampanje kolekcije „Young Versace za proleće/leto 2012. koja je namenjena najmlađoj populaciji ljubitelja dobrog odevanja – od beba do uzrasta 12 godina.

Imam toliko divnih uspomena na vreme provedeno sa Đanijem i Donatelom. Postoji nešto veoma posebno vezano za Kuću Versace. Predivno je iskustvo biti na setu sa ćerkom i gledati je ispred fotoaparata. Veoma sam ponosna na nju – rekla je Sindi Kroford i najavila da će njena ćerka Kaja verovatno krenuti njenim stopama.

Da, „Versace“ zna da izabere interesantno lice, što Kaja definitivno jeste. Liči na mamu, a opet je njena lepota sasvim neobična. Da li je ovaj angažman bio „preko veze“ i nije toliko bitno kada izgleda ovako…

Naslednica Kaia i legendarna Sindi!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.