Kaja Gerber: Lepotica na mamu!

Iako ima samo 10 godina, Kaja Gerber, i te kako dokazuje da joj je genetski materijal "supermodelski". Ova tinejdžerka koja već ume da "zauzme pozu" ćerka je jedne od najčuvenih lepotica - supermodela Sindi Kroford i, takođe, bivšeg modela, a sada vlasnika lanca barova "Midnight Oil", Rendija Gerbera.

Nije ni čudo što je upravo Kaja zvezda prve kampanje kolekcije "Young Versace" za proleće/leto 2012. koja je namenjena najmlađoj populaciji ljubitelja dobrog odevanja - od beba do uzrasta 12 godina.

- Imam toliko divnih uspomena na vreme provedeno sa Đanijem i Donatelom. Postoji nešto veoma posebno vezano za Kuću Versace. Predivno je iskustvo biti na setu sa ćerkom i gledati je ispred fotoaparata. Veoma sam ponosna na nju - rekla je Sindi Kroford i najavila da će njena ćerka Kaja verovatno krenuti njenim stopama.

Da, "Versace" zna da izabere interesantno lice, što Kaja definitivno jeste. Liči na mamu, a opet je njena lepota sasvim neobična. Da li je ovaj angažman bio "preko veze" i nije toliko bitno kada izgleda ovako...

Naslednica Kaia i legendarna Sindi!

(old_image)
Pogledajte još