Otkrijte ko će biti muzičke zvezde novog "Bonda"!

0

Od 6. novembra u srpskim bioskopima!

Džek Vajt i Ališa Kiz izvode naslovnu pesmu filma „Zrno utehe“ 

Majkl Dž. Vilson i Barbara Brokoli, producenti nove avanture o agentu Džejmsu Bondu pod nazivom “Zrno utehe” (Quantum of Solace), otkrili su da će naslovnu numeru filma izvesti Džek Vajt iz dvojca “White Stripes” u društvu aktuelne R&B zvezda Ališe Kiz.

Ovo će, ujedno, biti i prva duetska pesma za film o Džejmsu Bondu i biće objavljena 28. oktobra.

Dobitnik više nagrada „Gremi“ Džek Vajt sam je komponovao i producirao pesmu pod nazivom “Another Way To Die”, a takođe se našao i u ulozi bubnjara.

Producenti filma Vilson i Brokoli izjavili su da su „veoma zadovoljni i oduševljeni što su tako dva velika umetnika, inspirisani filmom, spojili svoje jedinstvene talente i stvorili poseban zvuk za film“.

Jedna od najharizmatičnijih muzičkih zvezda Džek Vajt izgradio je reputaciju modernog američkog renesansnog muzičara. Kada je, zajedno s Megi Vajt, 1997. osnovao bend „White Stripes“, niko nije mogao da predvidi njihov svetski uspeh. Kao vodeći pevač, gitarista i kantautor, Džek je bendu doneo pet „Gremi“ nagrada, kao i četiri nagrade MTV i dva „Brit“ priznanja. „White Stripes“ su do sada izdali šest albuma.

Dobitnica „Gremija“ Ališa Kiz promenila je muzičku scenu svojom pojavom 2001. godine. Posle izlaska trećeg albuma „As I Am“ ona nosi titulu najboljeg ženskog R&B izvođača u istoriji, čija izdanja su ujedno i najprodavanija. Tokom karijere, Ališa je osvojila 11 „Gremi“ nagrada i isto toliko „Bilbordovih“, zatim dve Američke muzičke nagrade, tri MTV nagrade i mnoge druge.

Danijel Krejg reprizira svoju ulogu agenta 007 u filmu „Zrno utehe“. Film režira Mark Foster, prema scenariju Nila Parvisa, Roberta Vejda i Pola Hagisa, dok je originalnu muziku za film komponovao Dejvid Arnold.

Film „Zrno utehe“ u našim i svetskim bioskopima počeće da se prikazuje od 6. novembra.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.