Miranda potpuno ćelava?! (VIDEO)

0

Šta se to desilo sa glumicom Sintijom Nikson – Mirandom iz serije "Seks i grad" – zapitali su se mnogi kada su je videli u jednoj TV emisiji. Evo o čemu se radi!

Glumica Sintija Nikson, poznata po ulozi Mirande u popularnoj seriji „Seks i grad„, pojavila se potpuno ćelava u tok šouu „LIVE! with Kelly“. Na sreću, Sintija je samo ozbiljno pristupila ulozi profesorke obolele od kancera u predstavi „Wit“ na Brodveju.

Mislila sam da će to biti jednostavno, ali moram da brijem glavu svaki dan – rekla je Sintija Nikson koju je uvek zanimalo kakav joj je oblik glave bez kose, ali ipak ne planira da zauvek zadrži ovu „frizuru“.

Komad „Wit“, čija premijera je krajem januara, bavi se potresnom pričom uspešne profesorke poezije Vivijan Bering, koja se, nakon što joj je dijagnostifikovan kancer, podvrgava izuzetno agresivnoj hemoterapiji. Tokom ovog potresnog procesa, Sintijina junakinja saznaje puno o sebi…

Popularna Miranda, tj. Sintija Nikson s ovom pričom ima puno toga zajedničkog, s obzirom da se hrabro izborila sa kancerom dojke pre nekoliko godina.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.