Seksi oružje fatalnih žena

Ovo je popis tajnog arsenala kojim raspolaže jedna samouverena, seksi i odlučna fatalna žena.

Crveni ruž je od davnina nepogrešivo oružje svake žene. Muškarce ono podseća na vrele usne i besane noći.

(old_image)

Svaka seksi žena u ormaru mora da ima bar jedan "hot" korset i da se tu i tamo utegne u njega. Muškarci se jednostavno raspamete kad vide ženu u korsetu, a dok ga razvezuju i otkopčavaju sve delove, temperatura dostiže tačku ključanja sve dok ne budu spremni da se predaju ženskoj vlasti!

Ženske grudi ne stoje baš uvek kako bi to želeli, ali ko to mora da zna dok god postoje push-up grudnjaci. A kasnije, kad se grudnjak skine, gravitacija više nije važna.

(old_image)

Najlonke s crnim šavom pozadi postulat su svake prave zavodnice

Nalakirani nokti, makar i zimi, izrazito su seksi. Još kada se skinete u toplini njegove ili vaše sobe, lak na noktima, naročito u crvenoj boji, biće hot hot hot!

Mala crna haljina klasičan je odevni komad, a uvek je seksi jer se ne ističe, već daje priliku ženi da ona sama zablista.

Pogled ispod obrva je strašno seksi, naravno samouveren i vragolast, i po mogućnosti ispod duuuugih i gustih trepavica.

(old_image)

Štikle su neumoljivo oružje svake žene jer u cipelama sa visokom petom svaka noga izgleda lepše i duže, a guza i grudi istaknutiji.

Leopard print asocira na divlje u ženi i samim tim je muškarcima posebno intrigantan, naravno, ako se s njim ne preteruje.

Bela pamučna majica je uz svu moguću čipku, til i svilu jedna od najseksi odevnih predmeta i uvek je u trendu. Pogotovo kada se probudite u njoj snene i mazne, uz zavodljivo rastezanje... Neodoljivo!

(old_image)

Prigušeno svetlo često pomaže pri stvaranju atmosfere i uvek inspirativnoj igri svetla i senke.


Vibrator
je korisno oružje seksi žene jer na taj način ona istražuje svoje užitke.

Donje rublje koje oblikuje telo čini da žena seksi i oseća i izgleda i važno je oružje kada u zavodljivoj uskoj haljini treba da nekome zavrti mozak.

Pogledajte još