Jelenin svet

Filmskim putovanjem kroz Jelenin svet svi ljubitelji sporta, tenisa i Jelene zajedno s njom zaroniće u svet profesionalnog tenisa i on za njih više nikada neće biti isti, jer će ih kroz njega voditi sama Jelena Janković!

Mlada, lepa devojka se budi u hotelskoj sobi, negde u zanimljivom delu ove naše planete. Nakon što je ustala iz kreveta, obukla se, oprala zube, kao što bi uradila i svaka druga dvadesetdvogodišnjakinja, svaka sličnost s običnošću nestaje. Ova devojka je treća teniserka na svetu i danas počinje novi turnir!

Pred njom se nalazi težak i tačno određen raspored: doručak, trening, potpisivanje autograma, masaža, konsultacije, opuštanje i prvi meč. Uz nju su njena majka (porodica) i nekoliko bitnih saradnika. Sponzori, organizatori turnira, fanovi, svi hoće nešto od nje. Čak i filmski tim koji je na ovom turniru u korak prati. Ono što Jelena hoće jeste da postane najbolja teniserka na svetu. Ovo je san mnogih, ali je Jelena jedna od malobrojnih koja to i može da postigne. Idući sigurno ka tom cilju, nije sama. Uz nju je gomila navijača, iz Srbije i inostranstva, mladih i starih, kojima je Jelenin uspeh potreban. Oni se identifikuju s ovom nasmejanom, borbenom i u najboljem smislu reči ekscentričnom devojkom i doživljavaju svaki njen podvig kao sopstveni. 

 

 

Jelena nije superheroj. Ona ima uspone i padove, zna i za uspehe i neuspehe. Plače kada je tužna, smeje se kad je srećna, ne ustručava se se da svoja osećanja pokaže drugima, da sebe pokaže onakvom kakva jeste, i zbog toga je savršen junak.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.