Obama odigrao basket s Klunijem

Prema ovom neimenovanom zvaničniku, Obama je jutros u zoru otišao na košarkaški teren blizu hotela Beverli Hils u zapadnom delu Los Anđelesa i odigrao partiju svog omiljenog sporta, i to ne samo sa Klunijem nego i sa glumcem Tobijem Megvajerom, čuvenim Spajdermenom.

Kluni je u četvrtak uveče u bašti svoje vile u brdima Holivuda organizovao donatorsku večeru za 150 osoba. Rekordni prihod te večere, od skoro 15 miliona dolara, biće upotrebljen za finansiranje kampanje za izbor Obame za novi predsednički mandat.

U govoru kod Klunija, Obama se opkladio da može svog domaćina da pobedi u košarci kada je izjavio da se "taj tip hvali o svojoj veštini u basketu od kada ga znam".

On je, takođe šaleći se, odao priznanje glumcu i rekao da je on zaslužan za finansijski uspeh ovog događaja. "Sakupili smo mnogo novca zato što svi vole Džordža", rekao je Obama.

"Ljudi mene vole, ali njega prosto obožavaju", dodao je američki predsednik, na opšti smeh gostiju, među kojima su bili i glumci Džek Blek, Bili Kristal, Robert Dauni Džunior, Salma Hajek, Barbara Strejsand, kao i modna kreatorka Dajan fon Firstenberg.

LOS ANĐELES, 11. maja 2012. (Beta-AFP)

Pogledajte još