Izabran najbolji tim Superlige

0

Zajednica superligaša proglasila je u ponedeljak u beogradskom hotelu "Hajat" najbolji tim fudbalskog prvenstva Srbije u kojem se nalazi pet igrača Crvene zvezde, četiri iz Partizana, a po jedan iz Jagodine, Hajduka i Radničkog 1923.

BEOGRAD, 14. maja 2012. (Beta) – Treneri koji su birali najbolje najveću dilemu imali su na poziciji zadnjeg veznog igrača, pa su se zato u timu našli i Luka Milivojević iz Crvene zvezde i Mohamed Kamara iz Partizana.

GOLMAN:
Za najboljeg golmana proglašen je Marko Šimić, čuvar mreže Jagodine.

ODBRANA:
U odbrani su Branko Pauljević (Hajduk Kula), Filip Mladenović, koji je prvi deo sezone proveo u Borcu iz Čačka, a od zimus je u Zvezdi, Nikola Maksimović (Sloboda, Zvezda) i Duško Tošić (Zvezda).

SREDINA:
Za najbolje igrače sredine terena izabrani su Darko Lazović (Zvezda), Luka Milivojević (Zvezda), Mohamed Kamara (Partizan), Zvonimir Vukić (Partizan) i Stefan Babović (Partizan).

NAPADAČI:
Za napadače su izabrani Darko Spalević (Radnički 1923 iz Kragujevca) i Lazar Marković (Partizan).

FER-PLEJ i STRELAC:
Zajednica superligaša nagradu za fer-plej uručila je Partizanu, a za najboljeg strelca Darku Spaleviću. Centarfor Kragujevčana je kolo pre kraja sezone postigao 18 golova.

Sezona 2011/2012. u fudbalskom prvenstvu Srbije završiće se idućeg vikenda utakmicama 30. kola. Petu uzastopnu titulu osvojio je Partizan, dok su iz lige ispali Borac Čačak i Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.