Lekari joj vadili četkicu za zube !

Devojka, koja se brine o starim ljudima u jednoj instituciji, je nakon završenog posla došla kući gde je prala zube. Zbog ugla pod kojim se nagnula da proguta vodu iz slavine dok je držala cetkicu kraj usana, ona joj je slučajno skliznula u usta i kroz jednjak u stomak, navode izraelski mediji.

Najpre je pokušala da povraća, ali nije uspela, kako je rekla lekarima. Oni su najpre tražili rendgenski snimak, ali nisu mogli ništa da ustanove ni nakon lekarskog pregleda, pa ih je molila da nastave testove.

Međutim, poslali su je kući, uvereni da sanja ili da nije sasvim normalna.
Pošto sledećeg dana bolovi u stomaku nisu prestali, brat ju je odveo u drugu bolnicu. Ponovo je snimana i podvrgnuta ultrazvučnom pregledu, ali od četkice ni traga. Tek uz pomoć usavršene kompjuterizovane tomografije (CT) četkica se pojavila.

"Kada smo videli 20 santimetara dugu četkicu zabrinuli smo se da je to slučaj za operacionu salu", kazao je doktor Uri Segol načelnik gastroenterologije.

On ima iskustva s vađenjem baterija, žileta, zubnih mostaova i čitavog niza veštačkih zuba iz stomaka, ali do sada nikada nije naišao na četkicu koja leži horizontalno u stomaku pacijenta.Nesretnoj devojci je pomogao tek uz totalnu anesteziju i operaciju.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.