NA SVE SE ŽALE: Ko su najveći džangrizavci horoskopa?

Svi imamo trenutke kada se osećamo kao da nam ništa ne ide od ruke i svet nam se čini sivim i tmurnim. Džangrizavost je ljudska osobina koja se manifestuje na različite načine - od blagog negodovanja do ozbiljnog negativnog stava prema svemu što nas okružuje.

Dok su neki ljudi po prirodi optimistični i srećni, drugi imaju tendenciju da češće ispoljavaju svoje nezadovoljstvo. U nastavku otkrivamo u kojim horoskopskim znakovima se rađaju najveći džangrizavci.

Rak

Emotivni i osetljivi, Rakovi često primaju stvari srcu. Njihova sklonost ka introspekciji može da ih dovede do preuveličavanja problema, što rezultira čestim negodovanjem.

Devica

Device su po prirodi perfekcionisti, zbog čega mogu biti izrazito kritični prema sebi i drugima. Njihova sklonost analiziranju svakog detalja često ih dovodi u stanje nezadovoljstva.

Škorpija

Intenzivni i strastveni, Škorpije umeju da budu vrlo tvrdoglavi i skloni dramatizovanju. Njihove snažne emocije ponekad ih dovode do džangrizavog, posebno kada se osećaju izdano ili povređeno.

Jarac

"Okoreli" realisti, Jarčevi su skloni pesimističnom pogledu na svet. Njihovo fokusiranje na prepreke i težnja materijalnom uspehu mogu ih učiniti nezadovoljnim i džangrizavim.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još