Bojana Maljević nije ljubavnica Sava Bačića?

Glumica Bojana Maljević igraće u nastavku serije "Budva na pjenu od mora". Tim povodom ona uskoro putuje u Crnu Goru gde je pre nekoliko dana počelo snimanje prvih scena serije koja pred TV publiku stiže od jeseni.

Presudno da prihvatim rolu u ovoj seriji, bilo je to što su mi Milan i Mima Karadžić ponudili dobru ulogu. Verovatno je najpresudnije to što je Stevo Koprivica napisao zanimljiv karakter, drugačiji od svih ostalih, koji dramski zaplet serije čini uzbudljivijim – kaže Bojana za "Story" i odgovara na pitanje hoće li zaista igrati novu ljubavnicu Sava Bačića kojeg tumači Mima Karadžić.

- Nije tačno da ću igrati ljubavnicu Sava Bačića. Igram doktorku biologije, Katarinu, koja će u velikoj meri uticati na Savov život. Ona je dobra i plemenita osoba, iako ima odbrambeni stav prema celom svetu. Najviše ću snimati na Durmitoru, jer se njih dvoje tamo sreću. Radujem se što ću raditi sa tako izuzetnom autorskom i glumačkom ekipom, među kojima imam dosta prijatelja – ističe zvezda brojnih domaćih filmova I serija koja nakon zavšetka snimanja u Crnoj Gori, putuje u Austriju.

- Seriju nisam gledala pre nego što su me zvali da u njoj igram, ali ja televiziju ne gledam. Potom sam pogledala sve epizode i mislim da apsolutno zasluženo ima toliko veliku gledanost. Što se letovanja tiče, još uvek nisam isplanirala. Imam dosta posla a očekuje me i put u Beč, gde će se po treći put prikazati film Sestre koji sam producirala – zaključuje popularna umetnica.

Pogledajte još