Prosinečki ostaje u Zvezdi

"Ova sezona je relativno uspešno završena. Osvojili smo Kup, ali smo pritom selektovali odličnu ekipu, a Robert Prosinečki je svakako jedan od glavnih tvoraca iste", preneo je zvanični sajt kluba Stefanovićeve reči.

"Sada kada je ekipa pokazala svoj potencijal, opravdala i potvrdila jasnu i dobru viziju Crvene zvezde i našeg trenera, jasno je da postoje strahovi... od sjajno selektovane ekipe i trenera sa vizijom koji ima apsolutnu podršku za ono što radi. Ovakve spekulacije su samim tim krajnje neozbiljne i svakako protivne interesima Crvene zvezde", kazao je generalni sekretar.

Zvezda je sezonu završila porazom u Novom Sadu od Vojvodine i na drugom mestu tabele, sa 12 bodova zaostatka za Partizanom, koji je osvojio petu uzastopnu titulu. U medijima su se pojavila nagađanja da bi Prosinečki mogao da ode zbog sukoba sa upravom. Lošoj slici dodatno je doprineo štrajk igrača u petak zbog neisplaćenih plata.

Stefanović je, međutim, istakao da nikada nije bilo priče o odlasku Prosinečkog.

"Ma niko ne priča niti raspravlja o tome uopšte, Robert Prosinečki je deo nas, on će tek da osvaja trofeje sa Crvenom zvezdom", rekao je Stefanović.

Beta

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.