VERNI ČLAN: Ivana Zečević otkrila zahvaljujući kome je postala vatreni navijač "Crvene zvezde"

Poznata mlada glumica Ivana Zečević koja se proslavila sjajnim rolama u serijama „Grupa“ i „Kalkanski krugovi“, danas je na televiziji K1 otkrila nešto više o sebi privatno, između ostalog i to da je vatreni navijač „Crvene zvezde“.

- Tata je živeo u blizini „Zvezdinog“ stadiona i odmalena je vatreni navijač pa mislim da sam to na njega povukla. Molila sam ga da idem na utakmice kada sam imala 16 godina, ali nije mi dozvoljavao. Tek kada sam napunila 18 pustio me je na stadion – kazala je Ivana u emisiji „Kec na jedanaest“.

Otkrila je i kako će provesti praznike pred nama.

- Praznici su u mom domu uvek vreme za porodicu, sreću, radost i klopu. Idealna prilika da se odloži dijeta na koju krećem od sledeće nedelje. Drugog dana Uskrsa idem na planinarenje, a planiram i neko more uskoro, mislim da će to biti Egipat. Ujak me je nagovorio na planinarenje, jer to inače nije moj fazon, da se pentram... Ja sam zapravo lenjivac i mnogo volim da spavam – kazala je mlada glumica na K1.

Ivana obožava muziku pa je otkrila i šta ima novo kada je ta sfera njenog interesovanja u pitanju.

- Kada mi dođe, kod kuće na klaviru nešto odsviram, a i rep muzika je na pauzi, mada nekada za svoju dušu nešto odrepujem i snimim na kompjuteru – kazala je Ivana.

Podelila je sa gledaocima K1 televizije i neke zanimljive detalje sa snimanja popularne serije „Kalkanski krugovi“.

- Ja sam inače mnogo „mekša“ od Mione pa mi je Milan, reditelj, stalno govorio da moram da imam nju na umu, kako bi ona reagovala, da budem malo „tvrđa“. Inače, ja se odmalena plašim mraka pa je bila jedna neprijatna epizoda kada je u šumi, u Zabranu, pao mrak a ja ostala sama, stotinak metara od ekipe. Ali, osim te epizode i insekata koje ne volim, boravak na Bukulji je bio divan. U Beogradu je postalo mnogo zagužvano, pa volim da pobegnem iz grada, ali ipak – ja sam od ovog grada zavisna – kazala je mlada glumica.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: K1 Televizija/Promo

Pogledajte još