U Zvezdi zadovoljni izlaznošću na izborima

BEOGRAD, 29. maja 2012. (Beta) – U Fudbalskom klubu Crvena zvezda u utorak su saopštili da su zadovoljni izlaznošću na izborima za predsednika i članove Skupštine.

Konačni rezultati trodnevnih izbora, koji su završeni u ponedeljak uveče u 20 sati, biće objavljeni 72 sata po zatvaranju glasačkih mesta.

“Zadovoljni smo odzivom, posebno ako se ima u vidu da postoje gradovi u Srbiji koji nisu imali biračko mesto, a bili su dosta udaljeni od najbližeg… Neki birači su putovali i po sto kilometara da bi glasali. Izlaznost članova u Beogradu je preko 40 odsto, a tačan podatak o ukupnoj izlaznosti daće izborna komisija nakon što se saberu svi glasovi”, rekao je portparol Zvezde Marko Nikolovski agenciji Beta.

On je dodao da u Beograd treba da stigne još materijal sa Kosova i Metohije, kao i glasovi onih koji su glasali poštom ili preko interneta.

“Svi birački odbori brojali su glasove u noći izmedju ponedeljka i utorka, a potom su glasački listići sa potpisanim zapisnicima jutros stigli u izbornu komisiju na stadionu Zvezde. Čeka se još izborni materijal koji treba da stigne sa Kosova i Metohije, kao i glasovi članova koji su glasali poštom i elektronskim putem”, kazao je Nikolovski.

Jedini kandidat za predsednika bio je Vladan Lukić, koji tu funkciju obavlja od maja 2009. godine.

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.