Nema 'leba kod Željka Mitrovića

Uglavnom im je na račun leglo oko 60 odsto osvojenog novca, dok ostatak ne znaju kad će dobiti.

Među oštećenima su Tamara Todevska, Dejan Cukić, Dejan Milićević, a jedan od retkih koji je dobio novac je Ivan Fece Firči.

- Poznato je da Pink nikome nikad ništa ne plaća, oni su siromašni. Hvala bogu, meni je moj honorar odavno isplaćen. Na početku sam pametno postupio i tražio pare unapred, odnosno pre nego što sam ušao u rijaliti. Mene nisu uspeli da zavrnu - naglašava za "Kurir" bivši bubnjar EKV-a.

Među oštećenim je i Tamara Todevska, sestra Tijane Dapčević.

- Nisam dobila ni dinar. Htela sam da ih tužim, ali me je Tijana molila da to ne činim jer su Milica i Željko njeni prijatelji. Razočarana sam u ljude koji su nekad nešto značili. Mi smo pošteno zaradili taj novac. Neka im to svima služi na čast, a na onom drugom svetu će im neko drugi presuditi - naglašava ljutito Tamara.

I Dejan Cukić je potvrdio da mu je Pink nije isplatio honorar.

- Nije sve isplaćeno. Ne znam šta da mislim s obzirom na to da je prošlo godinu i tri meseca. U decembru mi je poslednji put na račun legla uplata. Nikad nisam bio očaran Pinkom da bih sad bio razočaran - kaže Cukić.

Dejan Milićević je izgleda očekivao da će Mitrović ispoštovati ugovor.

- Pink je svima ostao dužan 40 odsto honorara. Zbog ugovora ne mogu da otkrivam koliki mi je honorar, ali samo mogu da vam ponovim da nikome nije isplaćeno 100 odsto zarađene svote - potvrđuje Milićević, za "Kurir".

Međutim, s Pinka tvrde da nikome ne duguju.

- Honorari učesnicima "Dvora", uključujući i onaj najveći, pobedniku rijalitija, isplaćeni su davnih dana. Ukoliko neko ima eventualno zaostao deo potraživanja, postoje službe koje se time bave - rečeno je u PR službi Pinka.

Pogledajte još