PRODUKCIJA DOVODI NAJVEĆE ZVEZDE PRETHODNIH RIJALITIJA: Spisak potencijalnih učesnika "Zadruge 7"

Sedma sezona rijalitija "Zadruga" uveliko je u pripremi. Kako piše "Kurir", produkcija uveliko šalje pozive, ponude na adrese potencijalnih učesnika takozvane elitne sezone, koja startuje od septembra.

Među njima su Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, Maja Nikolić, Miloš Bojanić, Radovan Radović Raka, Snežana Mišković Viktorija, Ivan Fece Firči. Ali to nije sve. Drugoplasirana Ana Ćurčić i njen stari-novi dečko Dragan Aca Bulić takođe su na spisku potencijalnih učesnika.

- U opticaju su sportisti, glumci, influenseri, jutjuberi, blogeri, političari, doduše bivši, takođe učesnici rijalitija iz prethodnih sezona, kao što su Lepi Mića i Jovana Tomić Matora, ali s budućom suprugom. Biće pomešane profesije. S nekima se pregovaralo, s nekima su pregovori u toku, a najveći igrači će tek da dobiju ponude. Kompletan kasting se završava sledeće nedelje. Ovaj projekat je zamišljen totalno drugačije od svih prethodnih rijalitija. Nasilje se neće tolerisati, niti će biti učesnika koji imaju tešku kriminalnu prošlost - priča izvor blizak produkciji.

Pored njih, imena koja se pominju su Goca Božinovska i Zlata Petrović u paru. Ipak, najveće iznenađenje je Jasmina Medenica.

- Ukoliko sve tri pristanu, to bi bilo savršeno. Jasmina živi u inostranstvu. Svima će biti ponuđeni odlični uslovi i postavljena jasna pravila ponašanja, mada ove ličnosti nisu sklone nasilju, već dobroj zabavi i kvalitetnoj svađi.

Ovim povodom oglasila se Maja Nikolić, koja jedva čeka da ode na razgovor:

- Ako budu dobro platili, obećavam da ulazim i pravimo lom da podsetimo ljude šta znači pravi rijaliti. Ovo do sada je bilo samo zezanje. Mislim da su se svi uželeli dobrog starog rijalitija, gde je bilo puno poznatih ličnosti i da narod jedva čeka da pesmom, nespavanjem danima i mojom ludom energijom napravim lom. Ali moram da dobijem nepristojnu ponudu koju neću moći da odbijem, do tada uživajte u mojim slikama i novoj pesmi i spotu - poručila je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još