Drogba na korak od Šangaja

0

ŠANGAJ, 15. juna 2012. (Beta-AFP) – Kineski fudbalski klub Šangaj Šenhua počeo je "finalnu rundu pregovora", sa napadačem iz Obale Slonovače Didijeom Drogbom, piše u petak kineski list Šangaj dejli (Shanghai Daily).

ŠANGAJ, 15. juna 2012. (Beta-AFP) – Kineski fudbalski klub Šangaj Šenhua počeo je “finalnu rundu pregovora”, sa napadačem iz Obale Slonovače Didijeom Drogbom, piše u petak kineski list Šangaj dejli (Shanghai Daily).

“Jedan visoki funkioner Šenhua odleteo je u Obalu Slonovače na finalnu rundu pregovora sa ciljem da se potpiše ugovor sa čuvenim napadačem Didjeom Drogbom”, navodi se u kineskom listu.

Šangaj dejli piše i da će poslanik kluba direktno voditi pregovore sa fudbalerom koji je bio stralac i najbolji igrač finala Lige šampiona u maju izmedju njegovog Čelsija i Bajer Minhena u kome je posle penala londonski klub prvi put postao šampion Evrope.

Kineski tim već dugo vodi pregovore sa Drogbom i pokušava da ga ubedi da predje u klub gde nastupa i njegov nekadašnji saigrač Francuz Nikolas Anjelka.

Drogba, koji ima 34 godine, u maju je rekao da napušta Čelsi za koji je nastupao osam godina tokom kojih je osvojio Ligu šampiona, Premijer ligu i FA kup.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.