Ana Nikolić "meša" k’o Bijonse!

0

"Paraćinska Bijonse" – Ana Nikolić završila je snimanje spota za novu pesmu "Baksuze" koji će biti prepun vrućeg plesa naše pevačice i brodvejskog plesača Tristana Templa, koji je sarađivao sa zvezdama poput Bijonse i Kajli.

U provokativnom videu za pesmu “Baksuze”, čija promocija je 4. jula na splavu “Bollywood”, Ana Nikolić je pokazala svoje plesne talente u čemu joj je pomogao plesač Tristan Templ, poznat po saradnji sa Bijonse i Kajli Minog.

Ipak, “vrućina” na setu nije izazvala ljubomoru kod Aninog verenika:

On apsolutno razume da je u pitanju posao. Gluma je sastavni deo šou biznisa, mi smo snimali spot i tu nema ničeg što bi moglo pogrešno da se shvati – kaže Ana Nikolić za “Blic”.

Tristan i ja smo snimali na lokaciji u blizini Pančevačkog mosta ceo jedan dan. Odlično smo se slagali. Rekao mi je kako sam mnogo bolja plesačica od Bijonse i Kajli Minog – rekla je Ana.

“Paraćinska Bijonse” je potpuno fascinirala zgodnog Tristana koji je za “Blic” rekao sledeće:

Ona je izvanredna devojka. Vedra je i raspoložena čak i kada se naporno radi ceo dan. Voleo bih da sledeće godine sa svojom plesačkom grupom dođem u Beograd i budem gost na njenom prvom solističkom koncertu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.