Posao u oblacima

Otkud ideja za helikopter?

Zajednička nam je ljubav prema snimanju i video-produkciji ali kroz ovaj posao smo uspeli da spojimo i druga interesovanja kao što su putovanja, želja za inovacijama, volimo ektremne sportove pa smo i sa tim našli neku vezu.

(old_image)

Šta snimate u Srbiji?

Pored video produkcije za snimanje muzičkij spotova, dokumentarnih filmova, reklama, ovakvi snimci i fotografije se mogu koristiti u raznim oblastima: turizam (hoteli, plaže, apartmani...), nekretnine (snimanje vila, zemljišta...) građevinarstvo (faze izgradnje, inspekcija krovova...), osiguranje (utvrđivanje stanja pre početka osiguranja, procena šteta...) i još mnogo toga. Spisak je zaista dug. Oktokopter (helikopter sa 8 elisa) je idealan za inspekcijske poslove kao što su inspekcija dalekovoda, mostova, brana, TV i telefonskih tornjeva i bilo kojih drugih objekata na teško pristupačnim mesta.

Koliko ljudi je potrebno za upravljanje letelicom?

Za upravljanje oktokopterom potrebno je dva čoveka. Jedan upravlja samom letilicom dok drugi upravlja kamerom. Važno je napomenuti da kamera ima mogućnost okretanja za 3600 i to kako po horizontalnoj, tako i po vertikalnoj osi. Sve što "vidi" kamera montirana na helikopter, vidi se i na monitoru na zemlji.

Kakve su reakcije klijenata?

Zaista izvanredne. Još nismo imali nijednog nezadovoljnog klijenta. Naročito nam je drago što većina njih učestvuje na licu mesta u snimanju -komentarišu, predlažu itd.

Kako potencijalni klijenti mogu stupiti u kontakt sa vama?

Najlakše je da posete naš sajt www.airworx.rs gde, osim kontakta, mogu videti i par promotivnih video snimaka i panoramskih fotografija snimljenih iz vazduha.

(old_image)

Pogledajte još