Rastali se Partizan i Jovanović

BEOGRAD, 21. juna 2012. (Beta) - Košarkaški šampion Srbije Partizan rastao se danas sa trenerom Vladimirom Jovanovićem, pošto je klub saopštio da će u sledećoj sezoni imati novogt trenera.

"Jovanović je sa KK Partizan potpisao ugovor na jednu plus jednu godinu koji je na kraju ove sezone istekao. Klub je izuzetno ponosan na mladog stratega koji je izrastao u pravog stručnjaka", piše u saopštenju 11. uzastopnog šampiona Srbije.

Jovanović je dve sezone bio prvi trener i osvojio pet trofeja, čime je došao na drugo mesto najtrofejnijih trenera, posle Duška Vujoševića.

Jovanović je u Partizanu proveo ukupno 16 godina. Prvo kao trener mladjih kategorija, zatim asistent u stručnom štabu i na kraju kao glavni trener.

"Partizan zahvaljuje Vladi na svemu što je pokazao, na uloženom trudu, energiji i posvećenosti. Želimo mu mnogo uspeha u nastavku trenerske karijere koja zaslužuje da ide samo uzlaznom putanjom. Jednom crno-beli uvek crno-beli - Jovanović će uvek biti deo Partizanove familije", navodi se u saopštenju Partizana.

Beogradski klub nije objavio ko će biti novi trener, a mediji u zemlji nagadjaju da će se na to mesto vratiti Vujošević.

Pogledajte još