Bokserice objavile rat tangama

Decenijama unazad žene širom sveta sanjaju kako da obrišu vidljive obrise donjeg veša sa odeće. I rešenje se pojavilo: tange. Zato su tange odmah i postale omiljeni komad garderobe mnogim damama koje drže do svog seksipila.

Naomi Vots voli komotan veš!

(old_image)


I dok već više od deceniju tange "terorišu" guze dama (a i muškaraca!), izgleda se približilo vreme da im kažem "bilo je lepo družiti se s vama, ali..." i da pređemo na komotnije gaćice.
Naravno, ovo je istina samo ako je verovati rezultatima jedne ankete koja je pokazala da danas dame više vole nešto veće komade donjeg veša, tako da češće biraju bokserice ili klasične gaćice.

Da bi trebalo poverovati ovoj anketi, potvrđuje ne samo lično iskustvo većine dama koje sigurno znate, već i porast prodaje "većih" modela donjeg veša koji su zabeležili mnogi prodajni lanci.

Guza Skarlet Johanson u filmu "Izgubljeno u prevodu"

(old_image)

Ovoj, naizgled iznenađujućoj, mada vrlo logičnoj, "pobedi" bokserica nad tangama doprinela je i činjenica da je tehnologija uznapredovala pa je danas moguće naći gaćice nevidljivih poruba koje se lepo uklapaju sa svakom manje ili više providnom, odnosno tankom, odevnom kombinacijom.

Takođe, poznato je da su veliki fanovi seksi bokserica i lepotice poput glumica Kristine Hendriks, Naomi Vots i Skarlet Johanson, a pošto su njih tri apsolutni Nadlanu.com favoriti - glasamo za bokserice i kažemo "ćao" tangama. Mada... Momci, šta kažete?

Bomba zvana Kristina Hendriks!

(old_image)
Pogledajte još