Tavez: Nemačka će morati da igra bolje ako želi da pobedi

HERCOGENAURAH, 27. juna 2006. (Beta-Rojters) - Argentinski fudbalski reprezentativac Karlos Tavez upozorio je danas Nemačku da će morati da podigne igru na viši nivo ukoliko želi da pobedi njegovu ekipu u četvrtfinalu.
Nemačka i Argentina sastaće se u petak u Berlinu.
On je rekao da će to biti duel odličnih igrača, ali da Argentina ima više boljih fudbalera, kao i da Nemačka mora da pokaže mnogo više nego do sada ukoliko želi da pobedi.
"Mislim da će to biti teška utakmica. Ipak, Nemačka će morati da pokaže da zna da igra bolje nego do sada, ako misli da prođe u polufinale", rekao je Tavez.
On je dodao da će Argentina imati problema ukoliko Nemačka zaigra kako može, ali da samo veliki igrači i odlične ekipe mogu da odigraju teške utakmice.
Na pitanje, da li će mu smetati podrška navijača sa tribina, s obzirom da Nemačka igra pred svojom publikom, on je odgovorio da kada izađe na teren ne čuje publiku.
"Ne bojim se. Plašio bih se da treba da se bijem sa njima, ali mi ćemo igrati fudbal", rekao je Tavez.
On je odigrao tri meča na šampionatu, kao zamena, a bio je strelac gola na utakmici sa Srbijom i Crnom Gorom kada je Argentina pobedila sa 6:0.

Pogledajte još