Blondi neće Stojketa, jer voli "piletinu"!

O Blondi se i juče tračarilo u sportskim krugovima, ali je ovog puta u centar priče stigao Vladimir Stojković, golman Partizana. Povod je bila fotografija do koje je došao portal “telegraf.rs”, a na kojoj su zagrljeni Stojke i Blondi ispred jednog noćnog kluba u Beogradu.

“Alo!” je potražio komentar od glavnih junaka i od oboje dobio isti odgovor – “ovde nema afere, samo smo se slikali!”

- Nisam tinejdžer, imam ženu i dete, porodičan sam čovek i zbog toga želim da razjasnim ovu fotografiju… Devojka me je kulturno zamolila da se slikamo. Prihvatio sam jer sam sportista, javna ličnost i ne vidim šta je sporno. Ovim komentarom želim da stavim tačku na slične priče - rekao je Stojković.

I sama Blondi nije želela da doliva ulje na vatru, već nam je potvrdila Stojketovo objašnjenje.

- Fotografija je nastala na žurki Nenada Jestrovića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde. Oni često organizuju ta neka druženja, a ovo je bilo pre dve godine u ‘Vitražu’.
Radi se o čisto drugarskoj fotografiji i ne sećam se ko je tada inicirao fotografisanje. Iznenađena sam kako je ova fotografija uopšte dospela u medije - rekla je juče
za “Alo!” Blondi.

Ona naglašava da Srojković nije njen tip jer voli piletinu.

- Neka gornja granica za godište muškarca kod mene je 1986! Znači, Stojke otpada.

I ovom prilikom nam je ponovila da su njeni tipovi Neca Tomić i mlađani Dejan Babić, Stojketovi saigrači iz Partizana.

- Čula sam se juče s njima, njih dvojica su sjajni momci u svakom smislu. Oni su po mom ukusu, baš mi se sviđaju. Posebno mali Babić. Samo, volela bih da više igra
u Partizanu
- kaže Blondi.

Blondi tvrdi da joj niko od pomenutih sportista nije zamerio što ih je razotkrila, a kaže da je drugarice podržavaju u svemu po čemu je postala poznata.

-Pošto me niko od rodbine iz Bara nije zvao, mogu da zaključim da do njih, hvala bogu, nisu ni stigli ovi tekstovi. A što se tiče prijatelja, svi su uz mene.
Znaju da nisam ništa izmislila, a ko misli da sam samoreklamer
– nek crkne od ljubomore!

Ova Baranka je pomalo iznervirana stavom Bojane Stojković, supruge golmana Partizana, koja ne želi da “komentariše kojekakve gluposti raznih starleta”.

Lična karta Blondi

IME I PREZIME: Nada Đukić NADIMAK: Blondi

DATUM ROĐENJA: 1. septembar 1986.

OBRAZOVANJE: Završila menadžment na “Megatrendu” ove godine

-Očigledno se uplašila da joj ne otmem Vladimira. Međutim, Bojana, ne brini! Nije on moj tip. Stojke ti i nije neki frajer, zaključuje Blondi.

Blondi nije htela da otkrije ime i prezime reprezentativca koji joj je nudio 50.000 evra godišnje da mu bude devojka, ali jeste neke nove detalje vezane za taj slučaj.

- Pisalo se da mi je nudio 50.000 evra za godinu dana, ali je on hteo ‘ugovor’ na više godina. Reč je o bivšem fudbaleru Partizana koji je oženjen i ima dete, a skoro
je otišao da igra u inostranstvo. Spreman je i dan-danas da mi daje 50.000 evra godišnje, ali i mnogo više, samo da ne budem s drugim fudbalerima i da njegova žena
ne sazna za nas. Ne znam, možda ipak prihvatim ponudu jer bih volela da živim sa drugaricom u Majamiju. Mogao bi on to da mi finansira
- objašnjava Nada.

Pogledajte još