Unuci Ive Perić tuže "Pokojnu Milevu" ?

Osoba koja stoji iza Twitter profila Pokojna Mileva je nezakonito, kako se navodi u mejlu koji je stigao redakcije Nadlanu.com, iskoristio(la) lik pokojne Ive Perić, pa je rodbina preminule gospođe ogorčena što se njen lik našao u brojnim dnevnim novinama u Srbiji.

Na mejl redakcije Nadlanu.com stigao je i ovaj dodatak koji prikazuje umrlicu na adresi "Slobodne Dalmacije". Pomenuta umrlica je sedma po redu na ovom linku: http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20020121/osmrtnice.htm

"Pokojna MIleva" komentariše za Nadlanu.com:

"Mene je porodica Ive Perić kontaktirala još pre mesec dana, njena unuka Ana i tada smo se odmah dogovorili da se slika zameni i uklone sve stare slike sa moja dva profila, što je i urađeno u roku od 24 časa. Nakon toga se zahvalila i rekla da joj se sviđa humor i da samo tako nastavim.
Imam celu prepisku.. A slike nisu ni izbliza iste više. Oči i usta su od moje bake, a glava je od Kraljice Elizabete II..
E sad, ima puno lažnih profila, ali ja nemam nikakve veze sa tim, Imam samo onu stranicu na Fejbuku i profil na Tviteru.

Ja sam sad kontaktirao tnjenu unuku i sačekaću odgovor, da vidim o čemu se radi."

Pogledajte još