Odškrinuta vrata "ormana": Zašto je Kejti dobila sve od Toma?

Spekulacija "žutih" medija ili iznenađujuća istina? Kada je neko moćan u meri u kojoj je Tom Kruz, teško da ćemo u skorije vreme razrešiti ovu dilemu. Uostalom, to je uvek tako u šoubiznisu - istina nije sasvim čista, laž uvek ima dva kraja. Ili je to onaj starinski aksiom da "u svakoj laži ima pola istine"?

Kejti Holms i Tom Kruz se definitivno razveli

Međutim, nakon lako postignutog brakorazvodnog sporazuma sa Kejti Holms, javnost nije mogla a da se ne zapita: Zašto se Tom toliko povukao u borbi sa Kejti, pa čak i u potpunosti prepustio starateljstvo nad obožavanom ćerkom Suri?

Iako su do sada i uzroci, a i rešenja (navodno čelnici sajentološkog kulta su mu savetovali da "ne iznosi prljav veš" u javnost, već bude džentlmen zbog dobrobiti ćerke) nalaženi u sajentologiji, kraj TomKat-priče dobija izuzetno zanimljiv obrt. Tj. čak tri obrta!

Kako piše jedan poznati tabloidni sajt, postoje čak tri "živa, zdrava i vrlo muževna" razloga zbog kojih je Tom pristao na sve što je Kejti tražila, s obzirom da mu je ona pretila da će otkriti javnosti njegove tajne gej veze.

Razlog broj 1. je jedan poznati sportista.

Čuveni sportista Dejvid Bekam je po preseljenju u Los Anđeles sa porodicom (suprugom Viktorijom i četvoro dece) prvu podršku dobio upravo od Toma Kruza.

(old_image)


Razlog broj 2. je jedan poznati muzičar.

Muzičar Rob Tomas poznat po bendu Matchbox Twenty, ali i solo karijeri iz koje je proizašla hit-saradnja sa Santanom "Smooth". Još 2004. se pričalo o njihovoj navodnoj romansi.

(old_image)

Razlog broj 3. je jedan poznati glumac.

Džeremi Rener je Tomov kolega iz filma "Nemoguća misija: Protokol duh", a upoznali smo ga u Beogradu na premijeri filma "Šišanje"

(old_image)

Verovali u ovo ili ne, činjenica je da mediji često ubiraju jeftine poene iznoseći ovakve spekulacije u javnost kada je neka tema ili osoba aktuelna. S druge strane, zatvorenost sajentologije je pravo mesto za skrivanje svega što jedna zvezda ne želi da procuri u javnost i smatra potencijalnom pretnjom za njegovu/njenu "idealnu" sliku u javnosti. Poznata je priča da je Tomov kolega, sajentolog Džon Travolta, navodno, gej, što krije od javnosti već decenijama. A isto se šuška i za vođu kulta i velikog Tomovog prijatelja - Dejvida Miskevidža.

Dobro skrivana istina ili tabloidna laž?

Bivša menadžerka progovorila: Divlje tange Toma Kruza!

(old_image)

Pogledajte još