Vermezović: Rusi pobedili zbog naših grešaka

"Sve što su uradili u prvom poluvremenu, napravili su posle naših izgubljenih lopti na sredini terena. Svaka škola se plaća, momci su sa ovom utakmicom stekli jedno iskustvo, nažalost loše, ali to će nam pomoći u narednim mečevima", rekao je Vermezović posle utakmice u Slovenskoj Bistrici.

"Možda smo sa previše respekta ušli u utakmicu, ipak su oni ozbiljna ekipa iz ozbiljne lige i sa dosta zvučnih imena u timu, baš dobro igraju. Porediti srpskog prvaka sa petom-šestom ekipom u Rusiji je malo nezgodno, ali su pokazali da su u ovom trenutku bolji od nas"
, dodao je on.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Lokomotiva 0:2

Vermezović je rekao da su pobede u pripremnim utakmica dobre zbog samopouzdanja, ali da ovakve utakmice postavljaju stvari na svoje mesto.

"Pobede su dobre u pripremnim utakmicama zbog podizanja samopouzdanja, ali kada naletite na jednu ekipu kao što je ova stvari se postavljaju na svoje mesto. Trebaju nam ovakvi mečevi, jer samo na taj način možemo da napredujemo", kazao je Vermezović.

Partizan novu sezonu počinje 17. jula utakmicom drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa pobednikom duela između Valete sa Malte i Lusitanosa iz Andore.

Beta

Pogledajte još