Sarajlija našao geler u ćevapu?!

"Uzeo sam paket ćevapa i vratio se na posao da ih ispržim. No, kada sam jedan ćevap zagrizao, osetio sam da mi je nešto puklo pod zubima. Pogledam ćevap, kad u njemu geler!", ispričao je za Dnevniavaz.ba, a prenosi Index.

Nakon toga je uzeo račun, vratio se u dućan i ispričao radnicima što se dogodilo. "Napravili su budalu od mene. Ni da kažu 'Žao nam je', niko ništa. Kažu 'Mi samo prodajemo ćevape'. Kada sam pozvao upravu za inspekcijske poslove, rekli su mi da je inspektorica na godišnjem te da nema niko da dođe i da vidi o čemu se radi", ispričao je šokirani Nail te dodao kako su mu rekli da ćevape nabavljaju od jedne firme iz Visokog i da se njima žali ako hoće.

Vlasnik sporne firme "Jusuf Bey" iz Visokog je novinarima "Dnevnog avaza" ispričao da se tako nešto s njegovim ćevapima teško moglo dogoditi. "I ja sam šokiran. Mislim da je to nemoguće. Javili bi radnici s mašina da se nalazi komad metala u proizvodnji. Tu su standardi kontrole. Jedino da se nekako odvalio komadić mašine pa završio u mesu, ali i to je nemoguće. No, kad hoće vrag, onda se svašta desi", zaključio je vlasnik Mirsad Mušinbegović.

Pogledajte još