Nikolić uručio olimpijcima zastavu za otvaranje Igara

Nikolić je na prijemu u predsedništvu čestitao sportistima na plasmanu na Igre u Londonu, a unapred i na "viteškom ponašanju", i pozvao ih je da donesu radost gradjanima Srbije.

"Želim da vam kače medalje u Londonu. Već predstavljate Srbiju, a želim vam i da nas obradujete...'Ajde pokažite da imamo i mi čemu da se radujemo...Čestitam vam i na viteškom ponašanju dostojnom olimpijaca. Radovaćemo se svakom vašem uspehu. Želim da vam kažem da je Srbija uz vas. Neću da vas opterećujem, ali znajte da ćemo gledati svako vaše takmičenje. Mnogo sreće i živela Srbija!", kazao je predsednik okupljenim olimpijcima.

Nikolić je zastavu uručio predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije Vladu Divcu. Olimpijci su na poklon dobili ogrlice sa metalnim priveskom stilizovane Pančićeve omorike i grba Srbije.

"Hteli smo da svakom članu damo nešto što je samo naše, amajliju sa Pančićevom omorikom. Dragi olimpijci, neka vam ova amajlija donese sreću i uspeh i neka vas podseća na naše ljude koji će zajedno sa vama proživljavati sve vaše nastupe. Srećno i ne zaboravite: snaga je u nama", rekao je Divac.

Pogledajte još