Jelena Bačić Alimpić, Vanja Bulić i Vesa Dedić na turneji

Sa čitaocima se ovog leta na Crnogorskom primorju druže Jelena Bačić Alimpić, Vesna Dedić i Vanja Bulić.

Autorka bestselera "Pismo gospođe Vilme" Jelena Bačić Alimpić u petak, 27. jula od 20 sati u Jahting klubu u Herceg Novom predstavlja svoj roman. Peva Goca Tržan, a Jelena Bačić Alimpić govori o svom novom romanu koja se bavi ženom koja trpi i žrtvuje se zbog ljubavi udajom za čoveka koga ne voli.

Vanja Bulić, autor romana "Simeonov pečat" imaće dva gostovanja. U petak 27. jula u 19 sati potpisivaće knjige na Sajmu knjiga u Herceg Novom, a u četvrtak 2. avgusta, družiće se sa posetiocima Jahting kluba, gde će od 20 sati održati književno veče.

Vesna Dedić će predstavljati svoju knjigu "Ti si meni sve" 2. avgusta, kada će na budvanskoj Citadeli od 21 sat biti održan i mini-koncert Darka Martinovića. Roman "Ti si meni sve" je završni deo trilogije. Vesna će svoj roman predstaviti i 4. avgusta, u Porto Montenegru od 22 sata.

Turneja Laguninih pisaca završiće se 6. avgusta od 20 sati u Jahting klubu, gde će biti organizovana promocija knjige Vesne Dedić "Ti si meni sve". Na promociji se očekuje i gost iznenađenja.

Pogledajte još