Prosinečki: Možemo do dobrog rezultata

"Prošle nedelje dosta smo radili na poboljšanju taktikčke i psihološke pripreme za meč. Igrači su se maksimalno trudili i verujem da će sutra to i pokazati na terenu. Očekujem da pokažu kvalitet, koji po mom mišljenju, sigurno imaju", rekao je za klupski sajt Prosinečki.

On je dodao da se nada da njegov tim neće ponoviti oscilacije kao u meču protiv beloruskog Naftana.

"Igramo protiv jedne dobre, čvrste i agresivne ekipe. U svojim redovima imaju dosta stranaca, iskusnih igrača, i sigurno da neće biti lako. Uveren sam da će moj tim dati sve od sebe, i uz našu publik možemo do dobrog rezultata. Nadam se da navijači veruju u ovu ekipu", rekao je Prosinečki.

Trener crveno-belih nije želeo da saopšti startnu postavu, jer još ima nedoumice oko tima.

"Tek nakon večerašnjeg treninga, znaću ko će početi meč. Nažalost nismo u takmičarskom ritmu i bilo bi bolje da nam je prvenstvo u toku. Međutim, nije i primorani smo da prve utakmice u sezoni igramo u Evropi. Tvrdim da je moja ekipa fizički odlično spremna, što su pokazala i neka testiranja koje smo uradili tokom nedelje. Prvenstvo na Kipru, takođe još nije počelo, tako da smo na tom planu Omonija i mi izjednačeni", istakao je Prosinečki.

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za LE Crvena zvezda - Omonija igra se od od 20.30, a revanš je narednog četvrtka u Nikoziji.

(Tanjug)

Pogledajte još