Neda Ukraden na proslavi Oluje?

Kako piše "Kurir", višednevna manifestacija - kojom se slavi zloglasna akcija "Oluja", tokom čijeg trajanja je 1995. godine hrvatska vojska ubila 2.650, a proterala 340.000 Srba - u tom gradiću bila je veoma posećena, a priređena su i tri velika koncerta na glavnoj bini.

U petak je pevala Neda, u subotu grupa Baruni, dok je juče, kada se zvanično obeležava Dan pobede, nastupio Jasmin Stavros.

Neda Ukraden ipak kaže da je ona nije doprinela veličanju vojne akcije u Hrvatskoj.

- Ja sam tamo imala svoj koncert, koji mi je organizovao Miroslav Rus u ime "Hit rekordsa" još u martu, i to nema nikakve veze sa "Olujom"! Nikakvih transparenata i političkih govora nije bilo. Uostalom, "Oluja" se ne obeležava trećeg, već 5. avgusta, a ja na taj dan ne pevam u Hrvatskoj! Meni je "Oluja" 20 godina i ako je ko nadrljao od te "Oluje", ja sam. Meni je izgorela kuća u Imotskom i ako ko treba da ne peva na taj dan, onda sam to ja. I na taj dan izbegavam bilo kakav koncert, jer nije nimalo prijatno. Ne znam šta je sporno sa mnom?! Valjda treba da nam bude čast što pevačicu iz Beograda hoće tamo. Nemam ništa s Glinom, moj ugovor je sklopljen s "Hit rekordsom" - naglasila je Neda Ukraden.

Ime Nede Ukraden ipak se pojavilo u zvaničnom programu povodom Dana pobede i Dana hrvatskih branitelja!

(old_image)

Pogledajte još