Udovičić: Nemamo čega da se plašimo

"Protiv nekog moraš da igraš četvrtfinale. Prvo mesto te obavezuje i stavlja ti neki teret opterećenja koji je mnogo veći nego što ima neko treći ili četvrti. Zato pretpostavljam da će biti rasterećeni jer nemaju šta da izgube, oni su dobili jednu utakmicu. Mi igramo ceo turnir dobro i nemamo čega da se plašimo", rekao je Udovičić posle pobede nad Rumunijom s 12:4 u poslednjem kolu Grupe B.

On je istakao da je zadovoljan igrom protiv Rumuna, jer je njegova ekipa nastavila da igra dobru odbranu.

"Zadovoljan sam, nastavili smo da igramo dobru odbranu koju smo započeli protiv Amerike i to nam daje neku sigurnost da možemo da radimo neke stvari koje su nama bitne. Prema tome mislim da samo treba da gledamo sebe i da pokušamo da unapredimo igru iz utakmice u utakmicu", istakao je Udovičić.

Na pitanje novinara da prokomentariše to što je vaterpolo reprezentacija ostala jedini preostali srpski predstavnik u ekipnim sportovima na Igrama u Londonu, Udovičić je kazao da njegov tim gleda svoja posla i da je došao da igra vaterpolo.

"Tako je bilo i na prošloj Olimpijadi, ali je ostalo nezapaženo. Mi smo bili žigosani posle Igara u Pekingu, ništa novo za nas. Nadali smo se da takva situacija neće biti kod nas u sportu. Gledamo svoja posla, nismo došli da igramo druge sportove, došli smo da igramo vaterpolo i to radimo. Niti ćemo poleteti posle ove utakmice i nećemo pasti. Mi ne znamo drugačije da radimo", kazao je Udovičić.

Beta

Pogledajte još