Jelača: Osećam se kao da me je neko iz bunara izbacio

"Znam da sam spremna i da mogu mnogo više od ovoga, ali spavala sam samo tri sada pred nastup, pošto mi je pod prozorom bila košarkaška hala. Sinoć su Amerikanci i još neko (Argentina) igrali do jedan u noć. Poludela sam... Strašno", rekla je Jelača posle nastupa.

"Isto je bilo i ostalim devojkama koje su bacale pre mene, ali ne znam šta su one stavljale u oči. Ja sam prvi hitac totalno promašila, nisam se uopšte osećala kao da sam došla na stadion. Nikoga nisam videla"
, dodala je ona.

Jelača je u prvom nastupu bacila 52.58 metara, u drugom je prestupila, a u trećem imala rezultat 57.09. Sa tim učinkom zauzela je 13. mesto u Grupi A.

"Organizacija je nula. Nedelju dana niko nije mogao da spava i svi se žale zbog toga. Daj bože da sada Ivana (Španović) uspe da se odmori preko dana, da ne dodje u siutuaciju kao ja. Ja sam se tek sada malo probudila zato što sam pobesnela zbog svega", istakla je Jelača.

Ona je dodala da je očekivala mnogo više od svog učinka na Igrama u Londonu.

"Dve nedelje pre ovoga bacila sam 60.89, što bi sada bilo dovoljno za ulazak medju prvih 12. Znam da mogu mnogo više, ali sam iscrpljena i neispavana. Osećam se kao da me je neko iz bunara izbacio", kazala je Jelača.

Bacačica koplja je dodala da ne traži nikakvo opravdanje što nije prošla u finale.

"Ne tražim opravdanje. Nisam zadovoljna zato što znam da sam spremna za više", istakla je Jelača.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.